sábado, 13 de septiembre de 2014

COMENÇA UN NOU CURS!!!


Comença el curs 2014-2015 i encara que no és un curs normal, comença ple d'il·lusió, noves activitats i idees amb el nostre projecte. Ja farà quatre anys que treballam per l'Espai Terra però no ha estat fins aquest darrer any que hem pogut dur-lo a terme.

Malgrat els conflictes a nivell polític que vivim amb preocupació, apostam per millorar la nostra feina i una bona prova de què anam per bon camí és la resposta dels nostres alumnes a les activitats que vàrem proposar durant el curs passat (podeu veure les fotografies i notícies publicades a www.facebook.com/EspaiTerraIesSantanyi)

Tenim previst col·laborar amb el Parc Natural de Mondragó, amb el Jardí Botànic de Sóller, amb el viver de Menut... i comptarem amb l'assessoria i suport de Julio Cantos, permacultor. L'Ajuntament de Santanyí ens seguirà donant suport i està previst que tanquin la parcel·la municipal i la dotin d'aigua, dos aspectes molt necessaris una vegada hem fet servir aquest espai i hem vist la seva utilitat.

El gran repte per enguany serà engegar l'Agenda 21 Escolar per tal que els alumnes sobretot els de 3r d'ESO s'impliquin en aconseguir que la nostra actitud dins de l'edifici de l'IES sigui també sostenible.

Volem donar la benvinguda a las famílies dels nous alumnes i els animam a participar i a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o suggeriment. Per a què entenguin millor la filosofia d'aquest projecte els adreçam a l'associació http://www.pocapoc.org/ i a les jornades "Educació per la vida" a les que poden assistir i que tindran lloc a Pollença durant el 4 i 5 d'octubre on personalitats de rellevància internacional ens mostraran experiències viscudes per tal d'animar-nos a seguir treballant per l'ecoalfabetització i cap a una educació holística.




No hay comentarios:

Publicar un comentario